Kiss of the Unicorn Sparkle Edition – Red IPA with Hibiscus and Glitter

2390 Ft

– Alk.: 5,1 % V/V
– 0,33 L

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

KISS OF THE UNICORN SPARKLE EDITION – AZ ELSŐ RÓZSASZÍN, CSILLÁMOS RED IPA, NEM CSAK UNIKORNIS-RAJONGÓKNAK

Rumi Cintia, a Horizont egyetlen női sörfőzője a történetünk eddigi egyik legvadabb ötletével állt elő, amit mindenkinek a legnagyobb örömére meg is valósítottunk. Cinti nagyon extrém és nagyon csajos sört álmodott meg hibiszkusszal, rózsaszín árnyalatban, és bizony, EHETŐ CSILÁMMAL feltuningolva. Persze egy sörfőzőcsaj receptje és egy nagyon csajos sör komlója mi is lehetne, mint a Pink Boots Society* fémjelzésével ellátott komlóblend a Yakima Chief-től. Persze a sörbe került egy jó nagy adag hibiszkusz is, és hát ami a legnagyobb extra az egészben, az a CSILLÁM! A sör egy klasszikus (hagyományosnak nem igazán nevezhető) Red IPA, a szokásos ízjegyekkel, enyhe komlóssággal, és a hibiszkus frissítő ízjegyeivel és illatával.

Az egyedi címkével jelezzük, hogy kibontás előtt felfordítandó (NE RÁZD FEL!), hogy a doboz aljára esetlegesen leült csillám mindenképpen a sörben, és ne az üres doboz alján kössön ki.

A sör nevét pedig a színéhez, a CSILLÁMHOZ és persze Cinti elképzeléseihez igazítottuk. Igazából többet nem is mondunk róla, mer az a legjobb, ha megkóstoljátok.

*A Pink Boots Society az italiparban dolgozó nők oktatásának, és szakmai előrehaladásának támogatását tűzte ki célul. A szervezet céljai megegyeznek a mi általunk támogatott szakmai célokkal, így a Pink Boots Society megkapja a sör eladásából származó bevételünk egy részét.

További információk

Kiszerelés:

Alkohol tartalom:

Típus:

Terjeszd az igét, hogy itt mik vannak ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Itt jártak a srácok a We Love Budapesttől, Nem mentek el szomjasan ...

X
Pénznem / Currency
HUF Magyar forint
EUR euró
0
    0
    Kosaram
    Kosaram üres